Podcasts

Beluister hier de iAMPro podcasts.


 
Podcast #9: Simon Buwalda - Data Gedreven Assetmanagement
November 2021
Datagedreven assetmanagement is hard in opkomst. Steeds meer data wordt verzameld. Er zijn echter nog heel veel mogelijkheden om data in te winnen en te gebruiken, waar we nog niet veel ervaring mee hebben. Daarom zijn een aantal experimenten opgestart. Simon vertelt over deze experimenten. Lees hier ook meer.
 
Podcast #8: Harro Verhoeven - Het Informatiemodel Beheer Openbare ruimte
September 2021
Het informatiemodel beheer openbare ruimte (IMBOR) is de standaard voor het beheer van de openbare ruimte. Bekijk hier wat het is in de mini cursus. Hier vind je meer over informatie en over de mogelijkheden van IMBOR voor jouw organisatie.
 
Podcast #7: Patrick Gooren - Mens en Organisatie en de nodige tools
Mei 2021
Patrick Gooren (RHDHV) vertelt over de positie van Mens en Organisatie in het hart van de roos van iAMPro. Daarnaast licht hij twee tools toe, die helpen bij het inrichten van de organisatie voor assetmanagement. Deze tools, het iAMProfiel en de iAMPro Competentietool zijn terug te vinden in de Kennismodule Assetmanagement.
 

Beluister ook via Soundcloud
Podcast #6: Lotte Smit - Organisatiewaarden
April 2021
Lotte Smit vertelt over het project organisatiewaarden.
Hier is een tool uitgekomen die organisaties kan helpen. Benieuwd wat de tool doet? Luister naar de podcast. Opmerkingen over de tool kunnen naar: lotte.smit@crow.nl.
 

Beluister ook via Soundcloud
Podcast #5: Jenne van der Velde - De taal van assetmanagement
Maart 2021
Jenne van der Velde van NGinfra vertelt over de taal van assetmanagement. Waarom is het zo belangrijk dat we dezelfde taal spreken? En hoe kan iAMPro daarin helpen?
 Luister naar het hele verhaal hier.

Beluister ook via Soundcloud
Podcast #4: Jielis van Schijndel - Werken met de Roos van iAMPro
Januari 2021
Jielis van Schijndel van Sweco is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Roos van iAMPro. Hij helpt ook organisaties met het gebruik van de roos. In deze podcast vertelt hij over hoe de Roos gebruikt wordt en waar deze handig voor is.
Wil je als organisatie de roos ook een keer invullen? Bestel Roos-invulblad hier.


Beluister ook via Soundcloud
Podcast #3: Joost Meijer - Het belang van circulariteit (en wat kan jou helpen)
November 2020
Joost Meijer van de Bouwcampus en TwynstraGudde ziet dat circulariteit steeds belangrijker wordt. Nederland moet over 10 jaar al voor de helft circulair werken. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?
Zie ook deze (en deze) praktijkvoorbeelden van de provincie Overijssel. Of de voorbeelden van Rijkswaterstaat en de productencatalogus van Cirkelstad.


Beluister ook via Soundcloud
Podcast #2: Micha van Engelen - De rol van assetmanagement in Rotterdam
Oktober 2020
Micha van Engelen is Assetmanager riool in de gemeente Rotterdam. Rotterdam past als een van de koplopergemeenten in Nederland de systematiek fanatiek toe. Ze kijken integraal over vele jaren heen. Maar welke voordelen halen ze daar uit? En wat zijn de ontwikkelingen? Hiervoor gaat Peter van de Ven in gesprek met Micha.


Beluister ook via Soundcloud
Podcast #1: Marco Berkhout - Assetmanagement in Nederland
Juli 2020
Tijdens deze podcast spreekt Peter van de Ven met Marco Berkhout over assetmanagement in Nederland. Wat is het belang van kennisdelen? En waarom is het belangrijk dit een belangrijk onderdeel voor assetmanagement en wat is de rol van iAMPro hierin?
 
 
Submenu openen

Podcasts

No data found
Scroll naar boven