Kom naar het webinar Assetmanagement tijdens de CROW Infradagen

De CROW Infradagen 2020 staan in het teken van 'denken in mogelijkheden'. Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden en deze nieuwe kennis te delen met vakgenoten. Op donderdag 8 oktober staat er in het kader van de CROW Infradagen een webinar over 'Assetmanagement - transitie in de openbare ruimte' gepland. Zien we je daar?

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de drie papers over werk in de openbare ruimte integraal programmeren, de toepassing van 5 jaar non-destructieve technieken in de wegenbouw en praktisch risicogestuurd beheer in de praktijk:

  • Werk in de openbare ruimte integraal programmeren 
De gemeente Den Haag wil alle onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte beter op elkaar afstemmen. Hiervoor heeft de gemeente een nieuwe werkwijze voor effectieve afstemming opgesteld. Sjoerd Klompmaker (Gemeente Den Haag) gaat dieper in op deze nieuwe werkwijze, waarom deze zo onderscheidend is en wat de voordelen zijn.
  • De toepassing van 5 jaar non-destructieve technieken in de wegenbouw
Vier jaar geleden stonden De Wegenscanners op de CROW Infradagen met de boodschap dat wegbeheer veel beter kan. Inmiddels zijn technieken verder ontwikkeld, zijn wegen gescand en is deze innovatieve informatie opgeleverd. Wilco Bouwmeester (De Wegenscanners) maakt na 4 jaar de balans op van de voordelen en beperkingen van deze vernieuwende informatie.  
  • Praktisch risicogestuurd beheer in de praktijk 

Risicogestuurd beheer en onderhoud helpt de asseteigenaar, assetmanager of dienstverlener te begrijpen welke risico’s acceptabel zijn en wanneer ingrijpen nodig is. Daarnaast helpt het de juiste keuzes te maken bij beperkte onderhoudsbudgetten en veroudering van het areaal. Maar welke keuzes zijn de juiste? Hans Haak (RHDHV) en Tinok van Hattum (Duo+) nemen je mee in de keuzes die in lijn liggen met de politiek-bestuurlijke koers.

Het webinar bijwonen? Schrijf je hier in

Benieuwd naar de andere webinars? De inhoud van de andere webinars vind je hier. Daar vind je ook een link naar de community waar je de samenvattingen van alle papers kunt downloaden

Scroll naar boven