Kennismakingsmiddagen nieuwe Beheersystematiek Openbare Ruimte

CROW heeft voor het totale integrale beheerproces de nieuwe ‘Beheersystematiek Openbare Ruimte’ ontwikkeld, op basis van de processtappen van assetmanagement.

Beheer gaat steeds meer over de volledige organisatie rondom het gebruik van de openbare ruimte. Niet alleen technisch onderhoud, maar sturing op alle levensfasen van de objecten: bouwen, onderhouden, gebruik en vervangen. De beheerder is hierbij de spil in de samenwerking en heeft het totaaloverzicht.

Om controle te houden op dit beheerproces kunnen beheerders gebruik maken van de ‘Beheersystematiek Openbare Ruimte’. De Beheersystematiek Openbare Ruimte is een volgende stap in het verder professionaliseren van het vakgebied beheren.

De beheersystematiek komt het beheerproces het beste ten goede wanneer deze wordt gebruikt door professionele beheerders die weten hoe de beheersystematiek werkt en op welke manier deze toegepast kan worden. CROW organiseert in samenwerking met DON Bureau, RHDHV en Sweco deze bijeenkomsten waarin u kennis maakt met de nieuwe Beheersystematiek Openbare Ruimte (BS-OR).

Doel van de kennismakingsmiddagen

Het doel van deze bijeenkomsten is om u, beheerders en regisseurs, te laten zien op welke manieren de nieuwe Beheersystematiek Openbare Ruimte een waardevolle toevoeging kan zijn in uw organisatie. U zult merken dat de systematiek het beheerproces van uw gemeente overzichtelijker maakt en u helpt de openbare ruimte te beheren.

Meer weten over deze kennismiddagen en aanmelden.

Scroll naar boven