Cursussen

Op deze pagina vind je diverse cursussen en opleidingen die je helpen om met assetmanagement aan de slag te gaan; of om je kennis verder uit te breiden.

Postbachelor Assetmanagement voor de Openbare Ruimte

Avans+ en CROW hebben de handen in elkaar geslagen om deze opleiding te ontwikkelen. Met aandacht voor de inhoud van assetmanagement vanuit CROW en andere aspecten die van belang zijn om assetmanagement te kunnen gebruiken in je organisatie. Lees ook de interviews over de opleiding (kader rechts)

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (basismodule)

Actief aan de slag met assetmanagement? In de Basismodule Assetmanagement leer je de beginselen van assetmanagement, toegespitst op het werkveld infrastructuur. Volg de cursus en creëer, net als steeds meer beheerders, extra waarde met assetmanagement.

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (verdiepingsmodule)

Actief aan de slag met assetmanagement? Deze Verdiepingsmodule Assetmanagement is bedoeld voor iedereen die Assetmanagement in de (eigen) praktijk wil kennen en toepassen. Met deze kennis en vaardigheden optimaliseer je de resultaten uit assetmanagement.

Basiscursus Assetmanagement Online

Actief aan de slag met assetmanagement? In de Basismodule Assetmanagement online leer je de beginselen van assetmanagement, toegespitst op het werkveld infrastructuur. Volg de cursus en creëer, net als steeds meer beheerders, extra waarde met assetmanagement.
Submenu openen

Cursus en opleiding

No data found
Scroll naar boven