Cursussen

Op deze pagina vind je diverse cursussen en opleidingen die je helpen om met assetmanagement aan de slag te gaan; of om je kennis verder uit te breiden.

Postbachelor Assetmanagement voor de Openbare Ruimte

05-10-2021 of 12-10-2021
Avans+ en CROW hebben de handen in elkaar geslagen om deze opleiding te ontwikkelen. Met aandacht voor de inhoud van assetmanagement vanuit CROW en andere aspecten die van belang zijn om assetmanagement te kunnen gebruiken in je organisatie.
Lees ook wat Nils Eekels, beheerder openbare verlichting bij de gemeente Woerden en voormalig student,  erover te zeggen heeft.

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (basismodule)

14-10-2021
Actief aan de slag met assetmanagement? In de Basismodule Assetmanagement leer je de beginselen van assetmanagement, toegespitst op het werkveld infrastructuur. Volg de cursus en creëer, net als steeds meer beheerders, extra waarde met assetmanagement.

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (verdiepingsmodule)

14-05-2021 of 11-11-2021
Actief aan de slag met assetmanagement? Deze Verdiepingsmodule Assetmanagement is bedoeld voor iedereen die Assetmanagement in de (eigen) praktijk wil kennen en toepassen. Met deze kennis en vaardigheden optimaliseer je de resultaten uit assetmanagement.

Basiscursus Assetmanagement Online

08-06-2021 of 07-09-2021
Actief aan de slag met assetmanagement? In de Basismodule Assetmanagement online leer je de beginselen van assetmanagement, toegespitst op het werkveld infrastructuur. Volg de cursus en creëer, net als steeds meer beheerders, extra waarde met assetmanagement.
Submenu openen

Cursus en opleiding

No data found
Scroll naar boven